Lantlollans gårdsbutik håller stängt och öppnar igen den 21 november. Jag håller på att fylla upp butiken med finheter inför jul! Det kommer så mycket fint!

Om du vill komma före den 21 november går det bra att höra av sig och boka en tid! Kika gärna in i webbshoppen också. Jag håller på att uppdatera den med nya finheter! Det går bra att beställa i webbshoppen med frakt eller för avhämtning.

I går kom första snön här hos oss i Norrbotten. Fölet som nu är 3,5 månad verkade tycka att det var rätt skoj! Nu har alla höns fått flytta in i sin vinterbonad och de verkar tycka att det är rätt mysigt! Jag är ju själv en riktig sommarälskare och tycker det känns lite tungt med 6 månader till vår igen. Vi får hoppas på en riktigt varm sommar!

Jag är inte riktigt redo för vinter ännu … Jag har låtit mina dahlior stå in i det längsta då de blommat så fint och haft så många knoppar! Mina hortensior har fått bli till kransar nu på höstkanten. Det finns förmodligen en massa trattkantareller att plocka i skogarna ännu, så än vill jag ha barmark …

Från den 21 november kommer gårdsbutiken att vara öppen igen. Under advent håller jag öppet både lördag och söndag. Kika förbi på lite glögg och spana in fina julklappar!

Jag har massor av ägg just nu, i alla de färger! Hör av dig om du vill köpa. Höstens äggbod har fått flytta in nu, så att inte äggen fryser, men om du hör av dig på förhand så gör jag i ordning så är det bara att hämta i stallet och swisha.

Vi ses!

Recommended Articles