Livet har tagit nya vägar. Nu har vi sålt hästgården. Sorgligt när sista hästen åker. Sorgligt när stallet blir tomt. Hönsen och alpackorna bor numer på andra sidan byn. Det känns så skönt att allt löst sig på bästa sätt för 🐓, 🦙 och 🐎. Vi har hittat underbara hem till dem alla. Sååå tacksam för det 🙏 Katterna fortsätter bo med oss, men i framtiden blir de lägenhetskatter som får flyga med till Frankrike när vi åker dit.

Vi har haft fantastisk hjälp av släkten med att tömma gården och fixa allt❣️Man hinner samla på sig en hel del kan jag lova. Sorgligt att packa ner Lantlollan • Gårdsbutiken. Vilken upplevelse det har varit! Fina möten. Fina samtal 🙏 Lantlollan • Webbshoppen lever vidare och kommer snart att fyllas på med ny inredning! Det kan även dyka upp en del franska finheter på Instagram. Håll utkik! Gårdsbutiken har ju däremot stängd.

Vi har skaffat lägenhet. Bara en sån sak. Jag trodde aldrig jag skulle flytta från stor hästgård till en lägenhet i stan. Men vi har ju även vårt hus i Frankrike. Nästa etapp i livet för att fullfölja våra drömmar. Det blir bra! Kramar till alla fina besökare under den här tiden ❣️

Recommended Articles